Så hatten passer til dykkerdrakten

Just nu: Sugababes - Freak Like Me

På tide å spise opp noen hatter, hvis jeg hadde hatt noen. Er nemlig ferdig med alle julegaver minus en. Det er en underlig følelse å være forut for min tid.

Pluss til julegaveønskeliste: Tommestokk og målebånd, siden begge tydeligvis har gått og satt seg under et tre for å dø eller noe. De er i hvert fall ikke å oppdrive i kåken per nuh. I tillegg har noen påtatt seg å sy raknet vinterjakkelomme for meg som julegave så slipper å kjøpe ny i affekt. Det er slike gaver som gjør at ting faller på plass i så stor grad at jeg til og med husket å kjøpe nytt dopapir-lager (nesten)  helt av meg selv.

For øvrig: Må trolig kjøpe cirka en milliard klær før avreise Madrid, i og med at vaskemaskinen her har bestemt seg for å dø på seg akkurat nå som jeg allerede hadde Seriøs Laundry Crisis fra før. Vurderer å gå på jobben i dykkerdrakt (jf Spikey i Notting Hill) i morgen. Kanskje jeg bør kjøpe ny leilighet i morgen, så sant jeg kan flytte inn med en gang og får vasket klær før onsdag? I liggende stund virker det som den enkleste løsningen av flere onder, som for eksempel å oppsøke slik vaskeributikk, hvis sånt finnes i det postmoderne samfunnet framleis. Grøss & gru.

Teknisk utfordring: Hvorfor i huleste har "Slå på hva jeg hører nå"-funksjonen sluttet å virke på MSN (jeg nekter å kalle det Messenger eller Live eller whatever)? Har oppdatert i henhold til regelverk og offentlige utredninger, men ingenting skjer. Kan en nerd vennligst svare meg ASAP?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ine

Ine

41, Oslo

Realistisk fatalist og optimistisk pessimist. Blek, anemisk og forvorpen, men noen ganger fattet. Forlanger effektivitet, men også passivitet. Løper etter mitt eget lyse hode. Står stille når det er påkrevd. Liker harmoni under eiketreet, shiny shoes, vann, rød leppestift og mennesker som virker.

Kategorier

Arkiv

hits