Ting jeg skal gjøre litt før jeg blir åreforkalka

Just nu: Yeah Yeah Yeahs - Zero

Det er feiende flott å ha noe å se frem til, Når jeg blir 66 eller deromkring, skal jeg for eksempel vie livet mitt til dette:

1. Lære å skifte downlights-lyspærer selv (hvorfor i hela fridens namn er de så høye, og så varme, og så, hm, handyhunk-krevende).

2. Avise fryseboksen (før den begynner å spontan-avise seg selv, slik den forrige gjorde til lukt og advarsel).

3. Kjøpe 870 millioner paller med hvitt Lambi dopapr så det aldri mer blir tomt uten forvarsel,'

4. Tømme innboksen, eller i hvert fall aldri ha mer enn 15 000 e-poster liggende til enhver tid.

5. Lakke tåneglene - og faktisk ha tålmodighet til å sitte stille lenge nok til at de tørker og ikke blir herpa etter 23 sekunder.

6. Rydde på gjesterommet (og ikke bare stue bort alt midlertidig hver gang det kommer storfræmend på besøk).

7. Få laget walk in closet som er så stort at jeg aldri mer trenger å gi bort sko jeg egentlig vil ha med meg i grava men ikke lenger har plass til.

8. Hente GET-boksen som de egentlig skulle levere på døra i november eller så 2008, men siden det ved en inkurie ikke var noen tilstede i husstanden på dette tidspunktet må den hentes personlig. Ifølge ryktene oppi Nydalen eller Alnabru eller andre skumle steder man ikke kommer seg de nærmeste seklene uten grunn.

9. Fremkalle de gammeldagse filmrullene fra Korsika-ferien i 1995 (hvor lenge kan sånt _egentlig_ holde seg i kjøleskapet?) og ikke legge dem i pappesker i boden sammen med de andre 47 000 papirbildene som skal scannes eller settes inn i analoge fotoalbum før det er sist på tida.

10. Hente alle pakker jeg har glemt å hente på posten før fristen gikk ut, slik at de ble returnert til avsender.

11. Knipse øret på alle idioter som krysser mitt spor og si "fløtt deg ditt brødhuggu", og forlange å bli tilgitt sånn helt uten videre fordi jeg på en måte er eldgammel og fortsatt lever i den tro at jeg har et vinnende vesen.

2 kommentarer

Ufrivillig KK-abonnent

29.mai.2009 kl.21:19

Du har jo plutselig blitt KK-web-tipser-dame!

Ine

29.mai.2009 kl.22:42

Hehe, kanskje ikke så rart, siden det er jobben min. Sikter du til Ines 5 på nett i papirutgaven av KK? Den spalten har vært ukentlig en god stund.

Skriv en ny kommentar

Ine

Ine

41, Oslo

Realistisk fatalist og optimistisk pessimist. Blek, anemisk og forvorpen, men noen ganger fattet. Forlanger effektivitet, men også passivitet. Løper etter mitt eget lyse hode. Står stille når det er påkrevd. Liker harmoni under eiketreet, shiny shoes, vann, rød leppestift og mennesker som virker.

Kategorier

Arkiv

hits