Sannheten om spinning

Just nu: Depeche Mode - In Sympathy

1. Man trenger ikke kjøpe en spinningsykkel til 870 millioner dollar til hjemmebruk, men det hjelper (for da føler man at man må spinne seg frem til lønnsomhet). Det hjelper også at den er pen.

2. Det er umulig å se på TV samtidig, selv om det var intensjonen i forkant av spinningsykkelinnkjøpet og årsaken til at remediet er plassert midt i stua.

3. Det føles mindre smertefullt å spinne så fort og lenge man orker når man lukker øynene underveis (OBS! Samme taktikk avbefales visst på det sterkeste på utendørssykler med to hjul, da det raskt kan medføre tapt lårhals og uintakt kranie).

4. Musikken til Scooter er totalt ubrukelig til det meste, men er ifølge empirisk blondineforskning en fordel å spille på maks volum under en spinningseanse. Kort og godt fordi man blir så forbannet at man tråkker på for sitt bare liv kun for å slippe unna fortest mulig.

5. Det er fysisk mulig å svette cirka 300 liter under en morgenøkt, og hvis denne foretas fortløpende etter en time pilates kan det statistisk sett hende man blir så lam i beina + sessen at man må smugkjøre drosje til jobben til tross for at man har skritt-telleren på etter trenerens ordre (Trener-Julie: Du har herved forbud mot å kjefte på meg hvis du leser dette, kremt).

3 kommentarer

nina ballerina

31.mar.2009 kl.06:20

det går fint an å se på en actionfilm med litt agressiv musikk til. sykkelen min er blitt nedgradert til å stå på rommet, for det er der jeg har den største skjermen ;-)

Jo E.

31.mar.2009 kl.07:24

Jeg har kjøpt med en Abilica WinElip 2.0, en elipsemaskin. Har også en Canal Digital PVR, så når jeg trener er det ALLTID noe spennende å se på. Minimum treningstid: 60 minutter. Hjertefrekvens: 80 prosent.

Ine

06.apr.2009 kl.02:01

Det hjelper meg lite, for når jeg sykler på full speed må jeg lukke øynene for å konse nok til å orke å tråkke på som en tulling. Hadde ikke klart å følge Paradise hotel engang, om så noen truet meg med kniv, pistol og kidneypai.

Skriv en ny kommentar

Ine

Ine

41, Oslo

Realistisk fatalist og optimistisk pessimist. Blek, anemisk og forvorpen, men noen ganger fattet. Forlanger effektivitet, men også passivitet. Løper etter mitt eget lyse hode. Står stille når det er påkrevd. Liker harmoni under eiketreet, shiny shoes, vann, rød leppestift og mennesker som virker.

Kategorier

Arkiv

hits