Obamarama - en oppsummering

Just nu: CNN-trailer

Etter sju timer med Obama & co på nett, fargefjernsyn og mobil, er konklusjonen som følger:

1. Obama-barna og Bush senior må ha hatt samme stylist i dag, og denne må sparkes ASAP.

2. Barrack trenger en spa-dag, for han er blitt gammel over natta, men det hadde vel de fleste blitt av å måtte høre på korpsmusikk i minusgrader i time etter time etter time etter time etter time.

3. Hvorfor får ikke Michelle ha på seg skjerf og en skikkelig ytterjakke og bukse når hun står ute sammen med mannen sin i svart frakk og burgunder skjerf? Om ikke annet burde noen forbarme seg over henne så hun slipper å bli minnet på den grusomme, gule Toledo-drakten med jakke hver gang hun ser hjemmevideoen fra inauguration day de neste fire årene.  Hvis hun virkelig ville blitt husket til evig tid som den første first lady-fashionistaen siden Jackie O, burde hun stilt i bobledress og polvotter, og da helst i sjokkrosa, med sølvfargede moonboots til.

4. Hvis Obama hadde solgt tannkrem, ville jeg bestilt en pall tvert. Han har det beste Hollywood-smilet siden Julia Roberts. Jeg tror også han har en stor fremtid som lydbokoppleser om en fire års tid, for ikke sovner man og ikke får man lyst til å knuse noe når man lytter til ham, slik man ofte får av lydbokhøring og presidenter for øvrig.

Og ikke nok med det, denna presidentjøssen kan jammen lage bra og brukervennlige edb-sider også.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ine

Ine

41, Oslo

Realistisk fatalist og optimistisk pessimist. Blek, anemisk og forvorpen, men noen ganger fattet. Forlanger effektivitet, men også passivitet. Løper etter mitt eget lyse hode. Står stille når det er påkrevd. Liker harmoni under eiketreet, shiny shoes, vann, rød leppestift og mennesker som virker.

Kategorier

Arkiv

hits