Intime influensabetroelser

Just nu: Silence

Er det bare meg (med noen tonn feber), eller er det ekstremt mange flere samenyhetssendinger nå enn i fjor?

Ikke for det, nå som jeg har sovet cirka 69 av de siste 72 timene er jeg uansett altetende på inspirasjonsfronten. Det holder ikke lenger med hoste og svette som selskap, rett og slett.

Føler dog ikke at det er behov for å sende inn en bekymringsmelding før jeg eventuelt begynner å se på pokerkonkurranser på TV (eller begynner å strikke, men det er laaangt igjen dit).

Thank You, And Goodnite

3 kommentarer

Lothiane

13.jan.2009 kl.10:35

Haha, morsomt! Jeg er stadig hjemme på dagtid og har ikke lagt merke til om det er mange samenyhetssendinger, sikkert fordi jeg stort sett ikke orker ha på tv på dagtid. Radio hører jeg heller ikke særlig ofte. Når man er på hjemme på dagen er det greiest å skape sin egen underholdning, for dag-tv er jo rimelig tragisk. Håper du klarer å styre unna pokerkonkurransene! :D God bedring :)

Goredom

20.jan.2009 kl.15:36

Champis på styrten nå (ref forrige post), og du blir sikkert inspirert nok til det meste. Godt Nytt År!

Skriv en ny kommentar

Ine

Ine

41, Oslo

Realistisk fatalist og optimistisk pessimist. Blek, anemisk og forvorpen, men noen ganger fattet. Forlanger effektivitet, men også passivitet. Løper etter mitt eget lyse hode. Står stille når det er påkrevd. Liker harmoni under eiketreet, shiny shoes, vann, rød leppestift og mennesker som virker.

Kategorier

Arkiv

hits