Krimkrigen och jag

Just nu: Silence

Blogging har liksom ikke vært sånn kjempestas siden Krimkrigen, eller i hvert fall fra 2005 eller deromkring. Da fikk nemlig den _ordentlige_ bloggen min teknisk nervesammenbrudd - kombinert med at en del ting i livet endret seg rimelig dramatisk.

Det jeg skriver i smug til andre formål enn blogging eller jobb, kommer som regel trillende av seg selv når livet føles som en frontkollisjon i en betongmur. Bloggetrangen kommer på sin side oftest over meg når jeg føler meg uknuselig. I hvert fall pleide det å være slik - der borti Krimkrig-tider et sted.

Nå har jeg mer eller mindre vært stille inni meg i to år, til tross for at både uknuselighet og betongmurer har passert revy.  Har dog ikke begynt å strikke siden sist.

Det er fint å sette ord på ting igjen. In writing. Både inni og utenpå.

Likbart just nu:
 Kamelsteik
Homohunken
Myke, svarte skinnhansker med masse bling
Høye, svarte støvletter som egentlig krever støttekontakt
Treningsnarkomani in spe
Ny mobil på vei: Nokia E 71

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ine

Ine

41, Oslo

Realistisk fatalist og optimistisk pessimist. Blek, anemisk og forvorpen, men noen ganger fattet. Forlanger effektivitet, men også passivitet. Løper etter mitt eget lyse hode. Står stille når det er påkrevd. Liker harmoni under eiketreet, shiny shoes, vann, rød leppestift og mennesker som virker.

Kategorier

Arkiv

hits